Следвайте Гласове в Автор: Tucker Carlson Tonight, - Тълси Габард, благодаря Ви

...
Следвайте Гласове в Автор: Tucker Carlson Tonight, - Тълси Габард, благодаря Ви
Коментари Харесай

Тълси Габард, която напусна Демократическата партия: Байдън и лидерите на Конгреса ни тласкат към ядрен холокост

Следвайте " Гласове " в 
Автор: Tucker Carlson Tonight, 

- Тълси Габард, благодаря Ви доста, това беше безапелационно изказване. Слушам и си мисля –  републиканците, които се появяват понякога, даже и те не го показват по този начин ясно и самоуверено, както Вие направихте. Как се чувствате, били сте дълго време в тази партия, бяхте нейното бъдеще, а в този момент напускате, това би трябвало да е плашещо за Вас?
- Да, Карл, както знаете, постоянно съм била персона с без значение мислене. Демократ – да, само че самостоятелен демократ и моите задължения са доста ясни. Аз обичам нашата страна и поставих клетва и като член на личния състав, като боец, по този начин и като член на Конгреса, да поддържам и пазя Конституцията. Това е клетва, която одобрявам извънредно съществено. Когато погледнем тази партия, днешната Демократическа партия, тя е следена от фанатични идеолози, които ненавиждат свободата.
Те презират Конституцията. Те интензивно намират способи да подкопават правата, дадени ни от Бога и записани в Конституцията – като независимост на словото. Ако видя нещо и кажа нещо, което те не харесват, вместо да кажат, че са съгласни или не са съгласни, живей и остави другите да живеят, което е обичайният демократичен метод – не. Това не е задоволително. Те ще създадат всичко по силите си, с цел да те унищожат, да те накарат да млъкнеш, да те смажат. Работят с, с корпоративните медии, с цел да унищожат интензивно всеки, който се осмелява даже да слага под въпрос техния дневен ред. Те са против религиозната независимост, те са враждебни по отношение на вярващите хора, хората, които имат свои духовни практики, изключително против християните, като намират способи да бъдат отмъстителни, да дискриминират, да санкционират хората, които упражняват свободното си право на вяра. Списъкът е доста дълъг, само че основите на свободата са в действителност това, което беше в сърцевината на моето решение, че не мога да бъда член на партия, която е против свободата и интензивно се пробва да я подкопава.


- Вдъхновяващо е да се чуе това, само че също и разочароващо. Ако разпечатате думите си и помолите всеки републикански претендент, който пристигна в шоуто, да ги прочете – в случай че не ги прочете, аз няма да гласоподавам за него. Защо е толкоз мъчно да го кажеш на висок глас? Хората, които непрекъснато приказват за расизъм, го практикуват. Защо е толкоз мъчно за хората да признаят? То е явно.
- Това приказва доста за цялата атмосфера на боязън, която властимащите, елитите и властта, подклаждат, тъй че хората да се опасяват да приказват истината. Те се опасяват да упражнят правото си на свободно слово, тъй като може да изгубят работата си. Може да бъдеш канселиран, може да бъдеш изхвърлен, да не дава Господ във Вашингтон, може да не бъдеш поканен на ужасно детско празненство, може да не бъдеш толкоз известен. Това в действителност се случва. Вместо да заемем позиция за мир, разцвет, сигурност и независимост за американския народ, ние имаме прекалено много хора във Вашингтон, които са войнолюбци, подчинени на военно-индустриалния комплекс, и те не престават да слагат персоналните си егоистични ползи, ползите на донорите си, преди всичко, без значение от цената, която техните решения ще имат за американския народ. Точно това следим сега, с президента Байдън и водачите от Конгреса, чиито решения интензивно ни тласкат към ръба на нуклеарен холокост. Те може и да имат бункери за себе си, където ще бъдат в сигурност, само че ние, американският народ, нямаме убежища, нямаме къде да отидем и къде да се скрием. Да се надигнем пред следствията, които могат да унищожат цялото човечество и света, какъвто го познаваме.
- Вие сте първият човек, който слушам да споделя това, от февруари, когато всичко това стартира.
- Затова се кандидатирах за президент.
- Оказва се, че Вие сте безусловно права, защото в продължение на доста години сте правили разнообразни мероприятия в армията. Обаждал ли Ви се е някой – някогашни сътрудници демократи, да беседват с Вас?
- Един. Един се свърза с мен и ми изпрати известие с три вдигнати палеца.
- Щастлив съм, че е по този начин. Радвам се, че влияете на хората. Няма да Ви запитвам какво ще вършиме от тук нататък, само че ще следим и се надявам, че скоро ще се върнете в шоуто. Благодаря Ви.
- Очаквам с неспокойствие. Благодаря, Тъкър.
 
Източник: 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР